Efterårsprogrammet 2019

Skrevet fredag d. 9. august 2019

Hjerteforeningen Langeland præsenterer hermed programmet for efteråret 2019.

Hjertemotion i Sundhedshuset v/ Fysioterapeut Mette Lundø. Torsdage kl. 16.00 – 17.30. Start 29. august.

Der motioneres en time efterfulgt af en halv times socialt samvær med frisk frugt.

Motionsniveauet er for alle og i samarbejde med Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Pris: kr. 300,- for 15 gange.

Tilmelding til Bente Thomsen på 40 91 92 57.

Hjertestien

Den første søndag i måneden mødes vi til gåtur på Hjertestien. Ruten er 2,3 km og begynder ved lægehuset på Engdraget.

Tilmelding er ikke nødvendig – bare mød op.

Har du lyst til at gå længere, kan det anbefales, at fortsætte gennem Fredskoven.

December og Januar holdes der pause.

Du bydes hjertelig velkommen!

Foredrag med Anne Hjernøe. Onsdag den 18. september 2019. Kl. 19.00 – 21.00 på Ørstedskolen.

LOF Langeland og Hjerteforeningen er gået sammen om et foredrag med Anne Hjernøe (kendt fra TV bl.a. Annemad og Anne og Anders).

Anne Hjernøe vil holde et spændende foredrag under overskriften Slank, Sund og Stærk.

Pris: kr. 50,-. I pausen bydes der på Kildevand og frisk frugt.

Tilmelding til Eva Birk, LOF Langeland, på 30 60 31 53 eller Kirsten Jungsgaard, Hjerteforeningen, på 20 65 62 57.

Du bydes hjerteligt velkommen!

Foredrag med Carsten Egø Nielsen. Torsdag den 10. oktober 2019. Kl. 19 på Rudkøbing Bibliotek.

Carsten Egø Nielsen afholder foredrag under overskriften Pigerne på Sprogø. Carsten vil fortælle sandheden om pigerne.

Pris: kr. 50,-. Det er muligt at købe kaffe, the eller et glas vin.

Tilmelding til Kirsten Jungsgaard på 20 65 62 57.

Du bydes hjertelig velkommen!

Juleafslutning. Søndag den 24. november 2019. kl. 14.00 – 17.00 i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade, Rudkøbing.

Kom til en hyggelig eftermiddag med musikalsk underholdning ved Bodil og Hans Rytter.

Bankospil – du køber plader hos os til kr. 5,-. Hjerteforeningen sørger for dejlige gevinster.

Der serveres gløgg, æbleskiver, kaffe og the. Du kan købe øl og vand.

Tilmelding til Kirsten Jungsgaard på 20 65 62 57.

Du bydes hjertelig velkommen!

Husk tilmelding senest 8 dage før arrangementerne og se dem også i kalenderen.

På Hjerteligt gensyn i 2020, hvor der bl.a. er generalforsamling den 5. marts!